amp; Tas Dames Si Zbd6xcqr Gabbana Tassen Mini Miss Rood Dolce Leer Hwfxf5qS amp; Tas Dames Si Zbd6xcqr Gabbana Tassen Mini Miss Rood Dolce Leer Hwfxf5qS
25nov 2015 Dames Leer Tassen Gabbana Miss Tas Mini amp; Zbd6xcqr Rood Si Dolce
Woensdag 25 november 2015, van 14:30 uur tot 16:00 uur.

Op woensdag 25 november a.s. organiseert Waardeburgh een boeiende lezing in zorgcentrum De Waard. De lezing heeft als thema ‘Macht en pracht bij de boerenstand’.

Mevrouw drs. Gemke W.M. Jager, directeur van het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven, zal deze lezing verzorgen. Zij vertelt hierover: “Nederlanders staan bekend om hun terughoudendheid ten aanzien van het tonen van welstand op in het openbaar. Dit was vooral een stads fenomeen.

Op het platteland was men bewuster van ieders status. Men kende elkaar. Er bestond sterke sociale controle. Hier schroomde een welgestelde vrouw niet om haar welstand met uitbundige sieraden te illustreren. Maar wel volgens strikte regels. Streeksieraden verraden niet alleen de welstand van iemand, maar ook het kerkgenootschap en de streek .”

Tijdens deze lezing worden de verschillen en de karakteristieke onderdelen van het streeksieraad inzichtelijk gemaakt. Ook komt een aantal specifieke technieken ter sprake. De lezing eindigt met een prachtige film over het vervaardigen van een Zeeuwse knoop.

De lezing wordt gehouden in de recreatiezaal van Waardeburgh Zorgcentrum locatie De Waard van 14.30 – 16.00 uur. De entree is € 3,00, dit is inclusief een kopje koffie of thee. Het adres van De Waard is Alblashof 1b te Alblasserdam.
 

Contactinformatie:
Locatie: Alblashof 1b
Organisator: Waardeburgh Zorgcentrum
Telefoonnummer: 692 15 00


Deel dit bericht met je vrienden!
12mrt

Neem een kijkje in de zorg bij Waardeburgh

Rood Leer Si Mini Zbd6xcqr amp; Gabbana Dolce Tassen Miss Dames Tas
Gabbana Miss Zbd6xcqr Rood Tas Si Mini Dames Tassen Leer amp; DolceBij Indoor Gratis Grote Asics Aan Levering Keus Dames Cgq0ax
Tassen Dolce Dames Leer Si Mini Gabbana Rood Zbd6xcqr amp; Miss Tas
Mini Si Tassen Dames Rood Miss amp; Dolce Zbd6xcqr Leer Gabbana Tas

FEEDS

amp; Zbd6xcqr Tassen Gabbana Rood Dames Miss Si Dolce Mini Tas Leer

DRECHTSTEDEN

© Alblasserdam.net - Contact Disclaimer